Een nieuw project dienst zich aan: samen met Wim van Rijn van boerderij ‘het Geertje’ en de Bodemdienst van Anne Marie van Dam wordt enthousiast aan de realisatie van de belevingsroute ‘Polderkringloop’ gewerkt.

Door de Geerpolder van Zoeterwoude en langs de Noord Aa van Zoetermeer kun je straks meedoen aan de uitvoering van een aantal wilgenkunstwerken, ontworpen door beeldend buiten kunstenaar Ludy Feyen.

Deze kunstwerken maken deel uit van de drie km lange wandelroute langs de oudste en jongste polder. Door middel van een speurtocht en achtergrond informatie op de website kom je veel te weten over wat er allemaal in de bodem gebeurt voordat wij er boven de grond iets van te zien krijgen.

Ook kun je de verhalen lezen over de eerste bewoners, de Watergeuzen en hoe al die tijd het land droog gehouden wordt.      Binnenkort zal er een eigen website van de route te bezoeken zijn.                           
We houden je op de hoogte !